Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Teologie pastorala
  Autor: Cameron Wilson

  Descriere:
  Cartea contine 106 schite de predici. Ele au fost concepute de pastorul Cameron W. Wilson, fondatorul lucrarii Pastori ai Romaniei si au fost folosite in cadrul seminariilor de pregatire a cursantilor instruiti prin lucrarea Pastori ai Romaniei.

  106 schiţe de predici este o parte a unui curs conceput pentru pregătirea lucrătorilor creştini români. Mai mult de 1000 de lucrători creştini din biserici din România şi din Republica Moldova s-au înscris în programul purtând denumirea „Păstori ai României”. Acest program de instruire a fost tradus şi în alte limbi, cu scopul de a beneficia de el şi alte naţiuni.

  „Reverendul Cameron W. Wilson a venit în ţara noastră într-un moment de mare nevoie. Programul de instruire Păstori ai României a fost pentru mulţi dintre lucrătorii noştri creştini ca mana venită din cer. Am constatat că cei care au parcurs aceste studii sunt mai bine echipaţi să slujească în bisericile lor.”
  – Pastor Pavel Riviş Tipei, Preşedintele Uniunii Penticostale din România

  „106 Schiţe de predici a fost o binecuvântare pentru pastorii noştri din întreaga Republică a Moldovei. Un mare număr de pastori folosesc aceste schiţe de predici începând din anul 1998. Am cuprins întreg planul de studiu Păstori ai României în programul colegiului nostru biblic de la Chişinău. Îl consider pe fratele Cameron W. Wilson un adevărat prieten şi ajutor în lucrarea din Republica Moldova.”
  – Pastor Doru Cârdei, Secretarul Uniunii Penticostale din Republica Moldova

  „Cred că cea mai mare nevoie a bisericii din Europa de Este este aceea de a avea pastori bine pregătiţi, şi cei care asigură această bună pregătire a lor aduc o contribuţie extrem de importantă la lucrarea Domnului. L-am cunoscut pe reverendul Cameron W. Wilson în anul 1992 la Regent University din S.U.A. L-am rugat atunci să vină în România pentru a ne ajuta la instruirea sutelor de conducători de biserici nepregătiţi. A venit şi a făcut această lucrare admirabil.”
  – Pastor dr. Iosif Ţon, Preşedintele Societăţii Misionare Române