Școala duminicală

Şcoala duminicală este un segment al departamentului de tineret care se ocupă cu copiii începând de la vârsta preşcolară până la vârsta preadolescenței.

Şcoala duminicală a bisericii „Betel” Zorilor se desfăşoară duminica în timpul serviciului divin de dimineață, între orele 10-12 în sălile din clădirea anexă a sălii mari a bisericii, săli destinate desfăşurării activităților şcolii duminicale.

Grupele şcolii duminicale sunt:
1. GRUPA PREŞCOLARILOR – grupă la care pot participa copiii cu vârstele între 4 şi 5 ani
2. GRUPA 0-1 la care participă copiii care sunt în clasele 0 şi a I-a
3. GRUPA 2-3 la care participă copiii care sunt în clasele a II-a şi a III-a
4. GRUPA 4-5 la care participă copiii care sunt în clasele a IV-a şi a V-a
5. GRUPA 6-7 la care participă copiii din clasele a VI-a şi a VII-a.

Programa după care ne ghidăm este elaborată de echipa EGM. Aceasta este structurată pe 9 ani, pe trei grupe de vârste. Manualul nostru de bază este Sfânta Scriptură, care este adevărul lui Dumnezeu absolut. De asemenea folosim ca şi materiale auxiliare manuale elaborate de echipa EGM după aceeaşi programă sau alte materiale editate de AMEC.

Mai multe detalii puteți consulta următoarele link-uri:
http://fundatiaegm.ro/
http://www.ameccef.com/

Copiii primesc învățătura de bază despre Dumnezeu din familie, iar scopul şcolii duminicale este de a zidi în continuare pe fundația care există, de a transmite adevărul lui Dumnezeu atât verbal, dar şi prin trăirea noastră, a învățătorilor.

Rugați-vă pentru copiii care participă la programele din cadrul şcolii duminicale să Îl cunoască pe Dumnezeu, pentru învățătorii care lucrează cu ei ca să primească lumină şi înțelepciune cum să transmită adevărurile lui Dumnezeu pe înțelesul copiilor.

Dumnezeu să va binecuvânteze!

Echipa şcolii duminicale „Betel” Zorilor”

Persoana de contact: Dana Drob