Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Autor: Ediie L. Hayatt

  Descriere:
  2000 de ani de evidente ale manifestarii Duhului Sfant in viata Bisericii. O perspectiva penticostala/charismatica asupra istoriei Bisericii.

  In cartea aceasta puteti gasi dovezi covarsitoare care dezvaluie faptul ca darurile Duhului Sfant nu doar ca au existat de-a lungul veacurilor inca de pe vremea primilor apostoli, dar au supravietuit chiar si Evului Mediu, mariajului Bisericii europene cu politica si au insotit trezirile spectaculoase din secolul XX.

  „2000 de ani de evidente ale manifestarii Duhului Sfant in viata Bisericii” ne ofera marturii convingatoare ale faptului ca miscarile charismatice si penticostale moderne isi au radacinile in doua niii de ani de istorie a Bisericii. Celor care se identifica deja cu o astfel de miscare li se vor confirma experientele cu Duhul Sfant si vor capata o noua consideratie si o mai buna apreciere fata de miscarea din care fac parte. Si cei din afara miscarilor penticostale si charismatice vor avea de castigat in urma citirii acestei carti, pentru ca vor primi o noua intelegere a acestei miscari despre care dr. Harvey Cox, profesor la Harvard, spune ca „da o noua forma religiei secolului XXI”.

  Puteti invata lectii valoroase din experientele unor femei si barbati plini de curaj care L-au cautat pe Dumnezeu si I-au vazut puterea manifestata in generatia lor. Cititorul acestei carti va avea o apreciere mai buna pentru lucrarea Duhului Sfant de-a lungul istoriei si va experimenta un simt mai ascutit de a disceme ceea ce lucreaza Dumnezeu in Biserica de astazi.

  Eddie L. Hyatt este cofondatorul si presedintele organizatiei Hyatt International Ministries, in cadrul careia functioneaza Hyatt Press, The International Christian Women’s History Project si The American Center for Revival & Reformation. Eddie si-a luat doctoratul in teologie aplicala la Universitatea Regent si masterul in teologie aplicala la Universitatea Oral Roberts. Eddie si sotia lui, dr. Susan Hyatt, locuiesc in Dallas/Forth Worth, unde slujesc impreuna prin predicare, prin predare si scriind carti.