Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Marturii
  Autor: Smith Wigglesworth

  Descriere:
  Smith Wigglesworth a fost o personalitate unică şi originală. A predicat Evanghelia în toate părţile lumii, iar slujba sa a fost pecetluită cu semnele şi minunile apostolice. Se poate spune cu toată certitudinea că prin el Dumnezeu şi-a pecetluit Cuvântul Său cu mărturii.

  Chiar dacă Smith Wigglesworth nu a avut un jurnal de zi, totuşi el a avut un jurnal mai mare, scris în inimile celor care încă mai păstrează preţioasele amintiri de părtăşie dumnezeiască.

  Nu se poate să citeşti această carte fără să ţi se aprindă credinţa în Dumnezeu. În carte se depun mărturii despre slujba sa ca personalitate unică în lucrare, însă dacă Smith Wigglesworth ar fi văzut personal această carte, cu siguranţă ar fi exclamat: „Nu nouă Doamne, nu nouă, ci numai Ţie Ţi se cuvine toată slava şi închinarea!”

  Asemenea apostolilor Domnului Isus Hristos, nici Smith Wigglesworth nu a avut studii superioare, însă el L-a studiat pe Hristos şi puterea Cuvântului Său.

  El nu a scris nici o carte. Cu ajutorul scumpului său ginere, s-a scris cartea în limba engleză, apoi în limba germană şi cu ajutorul lui Dumnezeu acum apare şi în limba română. E un mare har pentru frăţietatea din România. Facă Dumnezeu ca această carte să fie o mângâiere pentru cei bolnavi, pentru cei în suferinţă şi un îndemn pentru orice suflet dornic să cunoască puterea lui Dumnezeu.