Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Teologie pastorala
  Autor: John Maxwell

  Descriere:
  Ce pret esti dispus sa platesti pentru maximizarea potentialului tau de conducere ?
  Ce zici de 21 de minute pe zi?
  Este nevoie de timp pentru a deveni lider. Desi putini oameni par a se fi nascut lideri, capacitatea de a conduce este de fapt o colectie de abilitati, dintre care aproape toate se pot invata si imbunatati. Bazat pe cartea sa de mare succes, Cele 21 de legi incontestabile ale conducerii, Dr. John C. Maxwell prezinta un plan zilnic pentru a te ajuta sa te dezvolti ca lider in viata ta personala, profesionala si spirituala.
  Pe parcursul a 21 de saptamani, vei intalni lideri care au modelat pozitiv sau negativ cele 21 de legi ale conducerii. De exemplu . . .
  – Iosif a avut o mare viziune de conducere inca de tanar, dar i-au lipsit trei calitati necesare care puteau fi castigate numai odata cu trecerea timpului.
  – Modul in care Iosua si-a condus familia i-a castigat credibilitatea de a conduce intreaga natiune a Israelului.
  – Abilitatile de comunicare ale lui Neemia l-au ajutat sa-i motiveze pe locuitorii Ierusalimului sa reconstruiasca zidul cetatii in doar cincizeci si doua de zile.
  – Abilitatea Deborei de a impune respect a avut, pe termen lung, un efect mult mai mare decat ar fi putut avea vreodata influenta datorata unei anumite pozitii.
  Conducerea este complicata si are multe fatete respect, experienta, tarie emotionala, viziune, sesizarea momentului potrivit, abilitatile oamenilor . . . si lista continua. Dar vestea buna este ca abilitatea ta de conducere nu este statica. Indiferent unde te afli acum, poti atinge niveluri superioare de eficienta, iar cartea Cele mai eficiente 21 de minute din ziua unui lider poate fi un instrument vital in acest proces.