Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Discipline spirituale
  Autor: Watchman Nee

  Descriere:
  Watchman Nee ii ilumineaza pe credinciosi sa vada ca fara o viziune a Cristosului atotinclusiv, chiar si cea mai sincera cautare a lor dupa Dum­nezeu poate fi dirijata in mod gresit spre castigarea invataturilor bune, a virtutilor pozitive si a cresterii spirituale, lucruri care pot fi toate separate de Cristos care este calea, adevarul si realitatea.

  WATCHMAN NEE — UN VAZATOR AL REVELATIEI DIVINE
  Watchman Nee a devenit crestin in China continentala in 1920, la varsta de saptesprezece ani si a inceput sa scrie in acelasi an. De-a lungul celor aproape treizeci de ani ai slujirii sale, Watchman Nee a fost manifestat in mod clar ca un dar unic facut de Domnul Trupului Sau pentru miscarea Sa din aceasta epoca. in 1952, el a fost intemnitat pentru credinta sa; a ramas in inchisoare pana la moartea sa in 1972. Cuvintele Sale raman o bogata sursa de revelatie spirituala pentru crestinii din toata lumea.
  „Cristos este Fiul lui Dumnezeu care a murit pentru rascumpararea pacatosilor si a inviat dupa trei zile. Acesta este cel mai maret adevar din univers. Mor din cauza credintei mele in Cristos.“ (Watchman Nee)