Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Discipline spirituale
  Autor: Watchman Nee

  Descriere:
  Pentru a studia Biblia, trebuie ca intai sa fim niste persoane potrivite, care au trecut prin instruirea spirituala necesara sub conducerea si calauzirea Domnului. De asemenea, trebuie sa folosim metodele corecte. Au fost tiparite multe carti bune despre felul in care ar trebui studiata Biblia, insa cele mai multe acorda atentie doar metodelor de studiere a Bibliei; in Cum sa studiem Biblia, Watchman Nee acorda atentia persoanei care studiaza Biblia. Chiar daca avem metodele corecte, este posibil sa primim foarte putin atunci cand studiem Biblia daca persoana noastra nu este potrivita in fata Domnului.

  WATCHMAN NEE — UN VAZATOR AL REVELATIEI DIVINE
  Watchman Nee a devenit crestin in China continentala in 1920, la varsta de saptesprezece ani si a inceput sa scrie in acelasi an. De-a lungul celor aproape treizeci de ani ai slujirii sale, Watchman Nee a fost manifestat in mod clar ca un dar unic facut de Domnul Trupului Sau pentru miscarea Sa din aceasta epoca. in 1952, el a fost intemnitat pentru credinta sa; a ramas in inchisoare pana la moartea sa in 1972. Cuvintele Sale raman o bogata sursa de revelatie spirituala pentru crestinii din toata lumea.
  „Cristos este Fiul lui Dumnezeu care a murit pentru rascumpararea pacatosilor si a inviat dupa trei zile. Acesta este cel mai maret adevar din univers. Mor din cauza credintei mele in Cristos.“ (Watchman Nee)