Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Viata crestina
  Autor: Gene Edwards

  Descriere:
  O carte despre putere, frumusete si grandoare. . . Rareori a imbinat o opera literara crestina simplitatea artei povestirii cu adancimile profunde ale credintei crestine. In aceasta povestire cuprinzatoare, care se intinde din vesnicie in vesnicie, vei descoperi cateva dintre cele mai adanci bogatii disponibile credinciosului. Asemenea unei simfonii extraordinare, aici este una dintre cele mai maiestuoase prezentari ale dragostei lui Dumnezeu, cea mai extraordinara dintre toate povestirile.
  Singur in vesnicia trecuta, Dumnezeu hotaraste sa puna capat calatoriei Sale vesnice prin singuratate. El creeaza taramul invizibil, apoi taramul vizibil, ca sa poata lua una dintre fiintele pe care le-a creat s s-o faca partenera Sa. Dupa ce S-a ocupat secole de-a randul de indaratnica natiune a lui Israel, El intra in timp si spatiu in cautarea unei partenere. Povestirea se desfasoara prin ochii Sai, ochi care pot sa vada mult mai mult decat tot ce si-ar fi putut imagina vreodata ochiul fizic. Priveste rsstignirea si invierea din perspectiva taramurilor invizibile, asa cum nu le-ai mai vazut niciodata… Fii prezent atunci cand, inviind-o din morti, El isi aduce minunata mireasa. Povestea se incheie cind se sfarsesc toate lucrurile, la desavarsirea veacurilor, cind El Isi ia mireasa la Sine. Cea mai extraordinara poveste de dragoste spusa vreodata! Niciodata n-a existat o alta carte ca aceasta!

  Semnul unei carti cu adevarat bune este faptul ca doresti s-o dai prietenilor tai. Fara sa stau sa ma gandesc, imi vine in minte o duzina de oameni carora le-as darui Divina iubire.