Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Discipline spirituale
  Autor: Witness Lee

  Descriere:
  Pentru ca noi sa experimentam viata crestina, cu siguranta trebuie sa-L cunoastem pe Dumnezeu, pe Domnul, pe Cristos, ca Duh. De asemenea, trebuie sa stim ca pentru a savura Duhul, avem un duh inauntrul nostru. Temelia vietii crestine este Duhul cu duhul nostru. Dumnezeu este Duh pentru ca omul sa-L poata contacta si sa-L poata primi, iar omul are un duh pentru ca sa-L contacteze pe Dumnezeu si sa-L contina pe Dumnezeu, astfel incat Dumnezeu si omul sa poata avea o unire organica. Duhul este realitatea Noului Testament. Unica mostenire a noului testament este Duhul ca Dumnezeu Triunic finalizat. El este inauntrul nostru. El ne sigileaza, ne satureaza, ne transforma si ne face sa umblam ca fii ai lui Dumnezeu, pentru a ne face o noua creatie.
  WITNESS LEE — UN SCLAV AL LUI ISUS CRISTOS
  Witness Lee (1905-1997), un sclav al lui Cristos Isus, s-a ostenit in mod altruist (dezinteresat) de-a lungul intregii sale vieti si si-a turnat fiinta pentru interesul Domnului sau. Nascut in 1905 in nordul Chinei, el a fost crescut intr-o familie crestina. La varsta de 19 ani a fost capturat pe deplin pentru Cristos si imediat s-a consacrat sa predice evanghelia pentru restul vietii sale.
  Devreme in servirea sa, Witness Lee l-a intalnit pe Watchman Nee, un predicator, invatator si scriitor renumit. Witness Lee s-a ostenit impreuna cu Watchman Nee sub indrumarea sa. in 1934, Watchman Nee i-a incredintat lui Witness Lee responsabilitatea pentru lucrarea sa publicistica, numita Salonul Cartii Evangheliei Shanghai.
  in 1949, Witness Lee a fost trimis de Watchman Nee si de ceilalti conlucratori ai sai in Taiwan pentru a se asigura ca lucrurile care le-au fost incredintate de Domnul nu se vor pierde. Watchman Nee l-a instruit pe Witness Lee sa continue peste hotare lucrarea sa publicistica sub numele de Salonul de Cartii Evangheliei din Taiwan, care a fost recunoscuta public ca fiind editura lucrarilor lui Watchman Nee din afara Chinei. Lucrarea lui Witness Lee in Taiwan a facut evidenta binecuvantarea abundenta a Domnului. De la numai 350 de credinciosi, care fugisera de curand de pe continent, in cinci ani bisericile din Taiwan au crecut pana la 20.000.