Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Discipline spirituale
  Autor: D. Martin Lloyd-Jones

  Descriere:
  „Unii oameni pretind că-ţi vorbesc din Scripturi; îţi dai seama că abordează greşit anumite probleme, dar nu ştii cum să le răspunzi. Scopul major al studierii doctrinelor biblice este ca fiecare credincios să poată descoperi greşelile transmise prin asemenea învăţături. Când credincioşii vor reuşi să priceapă adevărata învăţătură a Bibliei, vor fi capabili să testeze toate învăţăturile care le sunt oferite.” – Martyn Lloyd-Jones

  Nu-i aşa că ai avea nevoie de o carte care să-ţi explice esenţa doctrinelor biblice? Probabil că ţi-ai dat seama de acest lucru când ţi-au bătut la uşă martorii lui Iehova, când un coleg te-a asaltat cu idei din teologia New Age, când un pastor a candidat pentru un post în biserica ta, când ţi-a venit băiatul de la facultate şi a dorit să afle cum ar putea interpreta adevărul Bibliei în lumina părerilor întreţinute de lume.

  În prezent, este nevoie mai mult ca oricând de asemenea cărţi, pentru că există atâtea moduri prin care lumea de astăzi defăimează adevărul biblic – prin mass-media, prin şcoli şi chiar prin mulţi dintre „religioşii” noştri. Dacă într-adevăr ţi-ai dat seama de nevoia urgentă de a te pune la punct în ceea ce priveşte înţelegerea temeliei doctrinare pe care te sprijini, dacă doreşti cu adevărat să înţelegi bine doctrinele cheie ale credinţei creştine, atunci această nouă serie de lucrări doctrinare este publicată pentru tine.

  Acest prim volum se concentrează asupra explicării caracterului lui Dumnezeu, a vieţii şi lucrării Fiului Său, a hotărârilor veşnice ale lui Dumnezeu, a atributelor Sale, a păcatului originar, a răscumpărării, a legământului harului şi a doctrinei Întrupării. Cartea aceasta intitulată „Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul” te va ajuta în mod sigur să-L cunoşti cu adevărat pe Dumnezeu şi Cuvântul Său. În acest proces de învăţare nu-ţi vei irosi timpul niciodată pentru că undeva, cândva, vei avea nevoie să cunoşti şi să împărtăşeşti Adevărul cu o altă persoană.