Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Autor: Howard și William Hendricks

  Descriere:
  In cartea Dupa cum fierul ascute fierul, autorii Howard si William Hendricks arata ca dezvoltarea cea mai dramatica din punct de vedere spiritual si personal are loc prin influenta unui mentor. Inradacinata in principii biblice, cartea de fata este pentru barbati atat un indrumar profund cat si unul practic al relatiilor de mentorat. Veti invata sa:

  Identificati mentorul de care aveti nevoie
  Maximizati relatia dumneavoastra de mentorat
  Modelati relatia dupa exemple biblice
  Cresteti datorita intelepciunii impartasite a unui alt credincios
  Influentati pe altii reproducand procesul de mentorat.

  Fie ca sunteti in cautarea unui mentor, fie ca doriti sa mentorati o alta persoana, aceasta carte ofera pasi specifici pentru a incepe relatia si a profita din plin de pe urma ei.

  „Aceasta carte este o combinatie echilibrata de principii biblice solide si experiente personale fascinante. Te prinde, te instruieste si te provoaca sa faci ceea ce vrea Dumnezeu sa faci.”, Warren W. Wiersbe, autor si conferentiar

  Howard Hendricks a obtinut diploma de master in Teologie la Seminarul Teologic din Dallas, devenind mai apoi Doctor in Teologie la Colegiul Wheaton. Este un distins profesor si conferentiar al Seminarului Teologic din Dallas. Totodata este presedinte al Center for Christian Leadership. Dr. Hendricks a scris si editat numeroase carti printre care: Heaven Help the Home [Cerul ajuta caminul], Predarea care schimba vieti, Husbands and Wives [Soti si sotii] si best-sellerul Trairea dupa Biblie. Impreuna cu sotia sa Jeanne au patru copii ajunsi la maturitate.

  William Hendricks este licentiat al Universitatii Harvard, cu doua masterate, absolvite la Universitatea din Boston, respectiv la Seminarul Teologic din Dallas. Ocupa functia de presedinte al Hendricks Group, o grupare pentru dezvoltarea comunicarii din Dallas. Este autor si coautor al numeroase carti printre care: Exit Interviews [Interviuri finale], Your Work Matters to God [Lucrarea ta conteaza pentru Dumnezeu], si Trairea dupa Biblie. Impreuna cu sotia sa Nancy au doua fiice.