Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Autor: Gene Fedele

  Descriere:
  Povestiri inaltatoare si schite biografice captivante a 70 de eroi ai credintei care au influentat cursul istoriei, indiferent de obstacole.

  Citeste despre cei ce au trait inaintea ta si au proclamat cu putere si autoritate Evanghelia, demonstrand ce poate sa faca mana lui Dumnezeu cu niste oameni umili, barbati si femei de toate varstele, care au ales sa se supuna voii Lui.

  Vei fi inspirat de credinta lor…
  Biografii istorie si inspiratoare
  Peste 100 de ilustratii din secolele XIX si XX
  Fiecare biografie contine o lista cu scrieri ale personajului si despre personajul respectiv
  Timp de peste douazeci de secole crestinismul s-a luptat cu aproape orice forma imaginabila de pacat si depravare omeneasca. Toate fortele puterilor intunericului s-au unit impotriva lui in aliante pagane. Regi, filozofi clerici si atei au largit randurile necredintei si ale lipsei de religiozitate, totul fiind insa in zadar.

  Crestinismul a triumfat mereu asupra oricarei opozitii, nefiind niciodata atat de plin de putere ca astazi. Abia daca exista vreo tara sau vreun oras care cel putin sa nu fi auzit despre Isus din Nazaret, Fiul lui Dumnezeu, care a venit sa-i caute si sa-i mantuiasca pe cei pierduti.

  Pe paginile acestei carti vei gasi o relatare cronologica a vietilor unor barbati si femei, oameni mari si evlaviosi, care au schimbat lumea pentru Cristos, de pe vremea cand marele nostru Stapan umbla pe acest pamant, pana in zilele noastre. Toti acesti eroi ai credintei au fost chemati de Dumnezeu si inzestrati cu un curaj si o putere supranaturala sa se impotriveasca tiraniei si necredintei si sa poarte torta adevarului divin in splendoare si biruinta.

  Astazi, crestinismul, triumfator asupra tuturor conflictelor seculare, se cladeste pe exemplul „eroilor” sai. El straluceste mai tare, mai clar si cu o putere de vindecare in razele sale, mai extinsa ca niciodata.

  In timp ce lecturezi paginile acestei carti, lasa-ti mintea sa parcurga lista acestor mari si evlaviosi oameni, „norul de martori”, gasind astfel o incurajare divina de a persevera in umblarea ta zilnica cu Cristos, in mijlocul necazurilor si a suferintei din aceasta lume. Fie ca ochii inimii tale sa zareasca franturi din lumea care va sa vina.