Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Teologie
  Autor: L. F. Choi

  Descriere:
  „Experienţe cu Duhul Sfânt” este o carte instructivă, şi în acelaşi timp, inspiratoare. Stilul ei unic de interviu atrage atenţia asupra lucrurilor importante ce urmează a fi discutate ajutându-ne să înţelegem mai bine ce au crezut marii oameni ai credinţei despre lucrarea Duhului Sfânt. Este emoţionant să vedem felul în care Duhul Sfânt a devenit real în viaţa acestor persoane.

  Totuşi, nu trebuie să pierdem din vedere ce este această carte în primul rând: o înţelegere istorică a concepţiilor mai multor lideri evanghelici cu privire la Duhul Sfânt. Ea prezintă o mulţime de concepţii individuale, dintre care unele sunt aproape opuse una alteia. Motivul pentru care o publicăm nu este să îl încurcăm pe cititor, ci să-l informăm.

  „Experienţe cu Duhul Sfânt” este o carte ce se poate citi uşor şi rapid şi care le permite cititorilor să vadă şi să înţeleagă principalele învăţături evanghelice despre Duhul Sfânt. Ea nu înclină spre o anumită poziţie doctrinară şi nici nu este menită să ne facă să ajungem la una.