Experiente cu Duhul Sfant

Bucăți disponibile:


(citeste aici)


 

Categorie: Teologie
Autor: L. F. Choi

Descriere:
„Experienţe cu Duhul Sfânt” este o carte instructivă, şi în acelaşi timp, inspiratoare. Stilul ei unic de interviu atrage atenţia asupra lucrurilor importante ce urmează a fi discutate ajutându-ne să înţelegem mai bine ce au crezut marii oameni ai credinţei despre lucrarea Duhului Sfânt. Este emoţionant să vedem felul în care Duhul Sfânt a devenit real în viaţa acestor persoane.

Totuşi, nu trebuie să pierdem din vedere ce este această carte în primul rând: o înţelegere istorică a concepţiilor mai multor lideri evanghelici cu privire la Duhul Sfânt. Ea prezintă o mulţime de concepţii individuale, dintre care unele sunt aproape opuse una alteia. Motivul pentru care o publicăm nu este să îl încurcăm pe cititor, ci să-l informăm.

„Experienţe cu Duhul Sfânt” este o carte ce se poate citi uşor şi rapid şi care le permite cititorilor să vadă şi să înţeleagă principalele învăţături evanghelice despre Duhul Sfânt. Ea nu înclină spre o anumită poziţie doctrinară şi nici nu este menită să ne facă să ajungem la una.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Meniu