Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Autor: Dave Kraft

  Descriere:
  Nu-i nevoie să învățați pe pielea dumneavoastră.
  Toți cei implicați în conducere știu cât de grea este lucrarea aceasta, iar greșelile sunt inevitabile. Unele greșeli sunt mai costisitoare decât altele și pot duce la pierderea relațiilor importante, la ineficiență și chiar la descalificarea în lucrare. Folosind istorisirea echipei unei biserici fictive, autorul ne explică problemele, principiile și soluțiile, dezvăluindu-ne principalele zece greșeli grave pe care le fac liderii și ne arată cum să le ocolim astfel încât să avem o lucrare și relații de durată.„Comunicând și discutând cu tot felul de lideri din toată lumea, mă întâlnesc mereu cu aceste greșeli. Învățăturile din Greșeli pe care le fac liderii sunt atemporale.”
  Patrick Lencioni, președinte al The Table Group, autor al The Five Dysfunctions of a Team

  „Și voi puteți repeta aceste greșeli sau puteți învăța de la cei care le-au făcut, evitând astfel o suferință în plus.”
  Matt Chandler, pastor principal al The Village Church, președinte al Acts 29 Church Planting Network

  „Oamenii sunt așezați în locuri de conducere și, din nefericire, învață din greșelile pe care le fac ei înșiși. Dați-mi voie să vă încurajez să citiți cartea aceasta ca să nu fiți nevoiți să învățați aceste lecții pe pielea dumneavoastră.”
  Les Steckel, colonel în rezervă, antrenor veteran în NFL (National Football League) și președinte al organizației Fellowship of Christian Athlets