Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Teologie
  Autor: Thomas E. Trask si Waide I. GoodallDescriere:
  „Aceasta carte este ca stralucirea unei lumini puternice intr-o incapere intunecoasa – lumina Cuvantului lui Dumnezeu in intunericul care se adanceste rapid al sistemului de valori al lumii. Acesta este un mesaj de care Biserica are o foarte mare nevoie, mesaj care a sosit la timpul potrivit, si care ne cheama sa ne intoarcem la mostenirea noastra biblica.”- Bill Bright

  „Multumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru acest sunet de trambita care ne cheama sa ne intoarcem la bazaa biblica a vietii si slujirii! in aceste zile cand cautam sens si calauzire in viata, gasim tot ceea ce avem nevoie in autoritatea finala si in puterea Cuvantului lui Dumnezeu. Astazi, noi trebuie sa citim, sa studiem, sa memoram, sa citam, sa predicam si sa invatam Cuvantul mai mult ca oricand. Aceasta carte extraordinara reprezinta o lectura obligatorie in stare sa-i provoace si sa-i determine pe pastorii si conducatorii din intreaga lume sa insiste asupra adevarului, care este Cuvantul lui Dumnezeu.”

  – Tommy J. Barnett

  „Chemarea la o dedicare reinnoita fata de autoritatea Bibliei a aparut exact la timpul ales de Dumnezeu pentru trezirea spirituala! intoarcerea la Cuvant vorbeste eficient despre importanta increderii noastre in Cuvantul lui Dumnezeu atat in slujire, cat si in viata crestina practica. Nu este nici o indoiala ca ea va avea o influenta durabila asupra tuturor crestinilor.”

  – Charles T. Crabtree

  CUPRINS

  1. Intoarcerea la autoritatea Bibliei
  2. Intoarcerea la convingerile sfinte
  3. Intoarcerea la supunerea personala
  4. Intoarcerea la predicarea biblica
  5. Intoarcerea la predarea biblica
  6. Intoarcerea la ucenicizare
  7. Intoarcerea la rugaciunea biblica
  8. Intoarcerea la studiul sistematic
  9. Intoarcerea la intelepciunea dumnezeiasca
  10. Intoarcerea la o viata neprihanita
  11. Intoarcerea la intalniri personale