Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Autor: Klaus-Dieter Jhon

  Descriere:
  Klaus-Dieter și Martina John au avut un vis – acela de a construi un dispensar la cele mai înalte standarde pentru indienii din Anzii peruani, o categorie socială neglijată și marginalizată care suferă îngrozitor din cauza bolilor sărăciei.

  În baza acestui vis, Klaus și Martina, un medic chirurg și respectiv pediatru cu înaltă calificare, au pornit pe un drum cu totul nou, începând să strângă milioanele de dolari necesari pentru implementarea temerarului lor proiect.

  Spre marea lor uimire, de-a lungul drumului Dumnezeu a deschis inimi și a mișcat cugete, făcând posibilă înființarea nu doar a unui dispensar, ci a unui spital complet echipat. Credința, despre care se spune că poate muta munții din loc, are de asemenea puterea de a scutura portofele și de a transforma inimi. Credința soților John nu s-a lăsat doborâtă nici de birocrație, nici de scepticismul înrădăcinat și nici chiar de refuzurile cele mai tăioase. A trecut peste toate piedicile, a spulberat toate argumentele matematice și i-a unit pe creștinii catolici și pe cei protestanți într-o singură iubire de Dumnezeu și de aproape.