Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Consiliere
  Autor: John McDowell

  Descriere:
  Un ghid complet pentru echiparea lucrătorilor cu tineretul, pastorilor, învăţătorilor şi părinţilor.
  Pe parcursul unei munci de-o viaţă, Josh McDowell şi colaboratorul său, Bob Hostetler, au conceput acest manual uşor de utilizat, pentru a veni în ajutorul părinţilor, pastorilor, lucrătorilor cu tineretul şi a tuturor celor care, într-un fel sau altul, sunt un ghid pe drumul deseori „minat” al adolescenţei. Rezultatul unei ample documentări în domeniu, a peste 6000 de pagini de specialitate, această carte vă echipează cu preţioase cunoştinţe, care transmise tinerilor îi va ajuta să facă faţă problemelor delicate cu care se confruntă, de la provocările simple pe care le lansează procesul maturizării, până la traumele majore.

  McDowell si Hostetler tratează cu profesionalism subiecte de maxim interes din următoarele domenii: chestiuni emoţionale, chestiuni relaţionale, chestiuni familiale, chestiuni sexuale, chestiuni de abuz, disfuncţionalităţi, dependenţă, chestiuni educaţionale, chestiuni de vocaţie.

  Evaluată si cercetată cu grijă de specialişti cu experienţă, această lucrare, la îndemâna tuturor, se remarcă prin autoritate, combinând grija sensibilă şi compasiunea cu respectarea adevărului infailibil al Bibliei. Ea nu trebuie să lipsească din nici o casă unde există tineri cărora le datorăm o bună informare, educaţie şi creştere.