Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Evanghelizare
  Autor: William Fay si Ralph Hodge

  Descriere:
  PUTEREA LUI DUMNEZEU STA LA DISPOZITIA TA PENTRU A-TI FACE MARTURISIREA EFICIENTA!

  Exista o cale la indemana fiecarui credincios sa ajute pe cineva sa gaseasca intr-un mod simplu calea mantuirii fara teama de esec. Suntem chemati de Dumnezeu sa marturisim si avem promisiunea Lui ca ne va da putere s-o facem eficient.

  MARTURISESTE-L PE ISUS CU INDRAZNEALA ofera o cale naturala si decenta de a prezenta Evanghelia, o cale care elimina presiunea, controversele si teama de esec! Cum? MARTURISESTE-L PE ISUS CU INDRAZNEALA ca evanghelizare nu este castigarea unei persoane pentru Domnul. Aceasta este lucrarea Duhului Sfant. Treaba ta este doar sa-ti marturisesti credinta ta in Hristos, si sa traiesti o viata veritabila de crestin. Vei reusi, prin a fi disponibil, prin a fi ascultator de Dumnezeu. MARTURISESTE-L PE ISUS CU INDRAZNEALA te invata cum sa-i conduci pe cei necredinciosi la Cuvantul lui Dumnezeu, printr-o conversatie obisnuita. Nu exista respingere personala, nu exista controverse si nu exista esec, deoarece scopul este simplu: sa-ti marturisesti credinta. Duhul Sfant este cel care va convinge, va mustra si va invata prin Cuvantul Sau.

  Incearca si tu adevarata bucurie care vine din marturisirea credintei fara teama de esec. Aceasta carte poate fi pentru tine o resursa care sa te ajute sa-L marturisesti pe Domnul Isus cu indrazneala.