Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Autor: Fratele Yun și Paul Hattaway

  Descriere:
  O inspirationala si eroica a unei credinte radicale in bisericile de casa din China. Cartea aceasta da impresia ca ai citi o versiune moderna a cartii Faptele Apostolilor. Pregateste-te sa fii profund incurajat, precum si zdruncinat.
  O absoluta necesitate pentru bisericile adormite din Occident.
  Mark Stibbe, autor al cartii Thinking Clearly about RevivalOmul ceresc este istoria dramatica a felului in care Dumnezeu a luat un baietel lihnit de foame dintr-un satuc modest din provincia Henan si l-a folosit cu putere sa predice Evanghelia, in ciuda opozitiei ingrozitoare.

  Fratele Yun este unul dintre liderii bisericilor de casa din China, un om care, in ciuda varstei lui tinere, a avut de suferit tortura si inchisoarea pentru credinta lui. Relatarea lui rastoarna orice complacere cu privire la situatia din China, unde investitiile economiei internationale ignora realitatea cruda a faptului ca persecutia crestina este inca o realitate zilnica pentru milioane de oameni. In loc sa se concentreze pe multele miracole si experiente ale suferintei, Yun prefera sa puna accentul pe caracterul si pe frumusetea lui Isus.

  Aceasta carte uimitoare va insemna un moment hotarator in viata ta spirituala.

  Povestea persecutiei si intemnitarii fratelui Yun este sfasietoare. Este provocare mareata pentru fiecare dintre noi ca sa primim crucea si sa-l urmam pe Isus. Consider aceasta carte profund miscatoare.
  Rob Frost, evanghelist si crainic radio

  Fratele Yun calatoreste foarte mult din Germania, unde locuieste momentan. Paul Hattaway, un expert privind Biserica chineza, este autorul cartii Operation China, iar in prezent locuieste in Tailanda.