Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Teologie
  Autor: Viorel Iuga

  Descriere:
  Sarbatoarea Pastelor a fost intotdeauna privita cu multa seriozitate. Este normal sa fie asa, deoarece, la fel ca in sistemul Vechiului Testament, ea ne aduce aminte de eliberarea pe care ne-a harazit-o Domnul. De obicei, stim ca la o sarbatoare reusita contribuie mai multi factori. Sunt lucruri pe care le face Dumnezeu si lucruri care ne revin noua. Desi nu suntem siguri ca le vom trai, cei mai multi am inceput deja sa ne pregatim pentru aceste sarbatori.

  Referindu-se la un Paste sarbatorit asa cum trebuie, apostolul Pavel vorbeste despre maturarea aluatului vechi. Prin acest “vechi” ne putem referi la inlaturarea pacatului, care este vechi, deoarece este la inceput, sau la maturarea pacatelor vechi, adica ale celor pe care le-am facut mai demult, dar nu ne-am pocait de ele. Sa praznuim dar praznicul asa cum se cuvine, ca sa-I fim placuti lui Dumnezeu.

  Materialul acesta vine in ajutorul celor care doresc sa ramana la dispozitia lui Dumnezeu, pentru a transmite un Cuvant curat si practic. Ca intotdeauna, vi-l ofer cu dragoste si respect.