Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Viata crestina
  Autor: Oswald Chambers

  Descriere:
  Umbra mainii Lui – Oswald Chambers
  Cartea lui Oswald Chambers este cea pe care o aducem in atentia voastra astazi, sub titlul „Umbra mainii Lui”, sub lectura Salomeei Motan.

  Iata cateva dintre pasajele care au fost provocatoare si motivatoare.

  Pag 30
  “Al sluji pe Dumnezeu pentru a castiga cerul nu este invatatura crestinismului. Satisfactia nu poate fii gasita in castig ,ci numai intr-o relatie presonala cu Dumnezeu.”

  Pag 32
  “Punctul principal al rugaciunii nu este obtinerea de lucruri de la Dumenzeu, ci faptul ca prin rugaciune noi invatam sa facem diferenta dintre ordinea lui Dumenzeu si voia Lui permisiva.”

  Pag 54
  “Cand te indoiesti de ceva din punct de vedere fizic, indrazneste, dar cand te indoiesti din punct de vedere moral, opreste-te. Cand te indoiesti din punct de vedere spiritual, roaga-te, iar cand te indoiesti in viata personala, calauzeste-te dupa viata ta cu Dumnezeu. “

  Pag 105
  “Nu te grabi sa te manii in sufeltul tau. Aproape intotdeauna mania acopera un lucru gresit. Sa presupunem ca ai gresit intr-o anumita problema si nimeni nu stie inafara de tine, apoi esti acuzat din gresala de altceva si esti asa de multumit ca adevarul nu a fost descoperit, incat iti apri nevinovatia ca si cand ai fi cu totul fara pata. Este un semn ca pe undeva exista slabiciune si nebunie. Nu ii trata niciodata pe altii de sus si nu te agita peste masura daca nu vrei sa fii un nebun.”