Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Autor: J.D. Watson

  Descriere:
  Cuvinte-cheie din Noul Testament

  Invata cate un cuvant grecesc din Biblie in fiecare zi.
  Obiectivul cartii Un cuvant pe zi este acela de a reda bogatia limbajului grecesc folosit in Noul Testament si de a face ca aceste cuvinte sa devina practice in viata de crestin a cititorului. Deoarece cuvintele au insemnatate, cuvintele din Noul Testament au insemnatatea cea mai mare. Si, intr-o vreme in care cuvintele nu par sa insemne foarte mult, nevoia de precizie in doctrina si in practica crestina nu a fost niciodata mai acuta.

  In fiecare zi a anului, Watson prezinta un studiu sumar al unui cuvant, dupa care ofera o aplicatie, urmarind ca fiecare cuvant grecesc mentionat sa devina real pentru trairea practica. In completare, sunt specificate versetele inrudite pentru studiul personal al cititorului.

  “Doctor” Watson isi implineste dorinta de atatia ani de a pune la dispozitie materiale de studiu personal zilnic care, pe langa faptul ca contin adavaruri spirituale profunde, sunt usor de citit si de inteles. In aceasta vreme a relativismului, e nevoie disperata de absoluturile Cuvantului (si ale cuvintelor) lui Dumnezeu. Aceste scurte meditatii vor imbogati mintea, vor rascoli sufletul si vor imputernici viata oamenilor lui Dumnezeu.

  “Doctor” J.D. Watson este actualmente pastor al Grace Bible Church din Meeker, Colorado, unde a slujit din 1986. In prezent, redacteaza si editeaza publicatia lunara Truth on Tough Texts (Adevarul din textele dificile). Pasiunea arzatoare a lui este expunerea Cuvantului lui Dumnezeu ca autoritate unica in orice problema. Celelalte pasiuni din viata lui sunt sotia sa, Debbie, si fiul sau, Paul.