Bucăți disponibile:


  (citeste aici)

   

  Categorie: Femei
  Autor: Joni Eareckson Tada

  Descriere:
  Joni Earekson Tada este una din marile femei crestine ale zilelor noastre, iar „Un pas mai departe”, care s-a nascut din propriul ei pelerinaj de persoana handicapata, este una din marile carti crestine ale timpurilor noastre. Scrisa intr-un stil simplu, prietenos, exuberant si cu picioarele pe pamant care o caracterizeaza pe Joni, cartea este foarte tonica pentru crestinii care traiesc in durere si frustrare, si dezvaluie in mod superb anumite aspecte neglijate ale intelepciunii lui Dumnezeu. Este cea mai buna ilustrare a scrisului de la inima la inima.
  J.I. Packer

  Joni a scris intr-un mod candid si simplu despre una din cele mai spinoase probleme ale existentei umane, aceea a sensului suferintei. Propria ei credinta lumineaza fiecare pagina.
  Elisabeth Elliot

  Cu totii am parcurs invalmaseala de clisee verbale siropoase, atunci cand anumiti suferinzi isi superspiritualizeaza durerea. Am simtit de asemenea rasuflarea fierbinte a amaraciunii celor care refuza sa accepte si sa se adapteze handicapului lor. Joni nu reprezinta nici una din aceste extreme. In cartea ei exista un minunat echilibru intre realitatea dura si teologia bazata pe Scripturi. „Un pas mai departe” debordeaza de autenticitate.
  Charles Swindoll

  Prin exemplul ei public, Joni Eareckson Tada a facut mai mult in a indrepta viziunile noastre confuze despre suferinta decat toti teologii la un loc. Viata ei este un triumf de vindecare – o vindecare a duhului, cea mai dificila dintre toate. Cand ea ne vorbeste despre problema durerii, ar trebui sa ne asezam cu totii si sa luam notite.
  Philip Yancey